A Decree of the PAT to Accelerate the Financial Crash and the Collapse of the Orion Matrix – In Hungarian Language

by Georgi Stankov, December 16, 2014

www.stankovuniversallaw.org

translated in Hungarian by Zol

Ezt megelőzően, a PAT a kollektív rendelkezések erejével felruházva nem egy alkalommal fordította a felemelkedés javára az események folyását. Nem egyszer sürgetett minket a Lélek hogy ily módon intézkedjünk, tulajdonképpen mely határozatok részünkről azt követően, az Elohim beszámolói szerint, teljes sikernek bizonyultak.

Már több mint egy éve nem vetettük be ezt a kollektív, szerfelett erőteljes teremtő eszközt a Felemelkedés és önmagunk nevében. Ismét elérkezett a pillanat hogy erre a kollektív rendeletre hagyatkozzunk, hajtóerőként, az financiális összeomlás érdekében (Orion emberiséget rabszolgasorba döntő és pórázon tartó pénzügyi rendszere), ami teljes gőzzel neki is lódult a múlthéten és azóta is burjánzik tovább. A legmarkánsabb Forrás-energiák állnak most rendelkezésünkre  amik arra hatalmaznak fel, hogy azonnal, az adott Pillanat-ban teremtsünk. Így hát vegyük hasznát, mint mindenható Teremtő Istenek, és ily módon alakitsuk a Föld és az emberiség sorsát.

Kérem, legalább HÁROM alkalommal hajtsd végre ezt a rendeletet HATÁROZOTT hanggal; ha egy mód van rá, a legoptimálisabb eredmények érdekében, még többször.

*

A PAT Rendelete: hogy egyszer s minden-Korra véget vessen a 3-Dimenziós holografikus valóságnak és elősegítse az Orion pénzügyi rendszer valódi összeomlását.

*

Ezáltal én, (Teljes név),a kezdet és vég Fényharcosa, Felemelkedett Mester, Föld Logosz-Istene, az új Arany-galaxis Őrzője, elrendeli, hogy az Orion Mátrix és a hírhedt tartópillére, az Orion Pénzügyi Rendszer, omoljon össze Most ezen a legfelső anyabolygón. Ehhez tartoznak a tőzsdék és az árú-tőzsdék világszerte, továbbá az összes Nyugati bank és kormány elvetése és egy új világháború lehetőségének eleve ellehetetlenítése.

E célból idézem meg a JELENLÉVŐ ÉN-em legbelső zugából: 

– a Felemelkedés/Átalakulás és Gyógyítás ibolya/aranylángját,
– a gyógyulás zöld lángját,
– a felséges Isteni Akaratnak a kék lángját,
– a Szeretet rózsás lángját, valamint

– Isten-esszenciáját, adamantán részecske alakjában: azarany-fehér Krisztusi Áldott fényt,

hogy átitassák az az egész Földet és az idősíkjait átívelő többdimenziós testemet,hogy előidézze az Orion mátrix és a pénzügyi rendszer azonnali összeomlását és elindítsa az emberiség globális felébredését a Létező Világmindenség Isteni Igazságára ezen a legfelső anyabolygón.

Így legyen hát, úgy legyen, és így is lesz!!!

VAGYOK és létezem, ÉN, (Teljes név), a kezdet és vég Fényharcosa, Felemelkedett Mester, Föld Logosz-Istene, az új Arany-galaxis Őrzője és ezennel meghozom ezt a rendeletet a Forrás nevében ( ismét három alkalommal elismétlendő).

*

 

This entry was posted in Ascension. Bookmark the permalink.

Comments are closed.